LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Otrā sacensību nedēļa Siguldas trasē

Piektdien, 13. janvārī norisināsies Nāciju kauss jeb kvalifikācijas sacensības Eberspacher Pasaules kausa piektajam posmam un 54. FIL Eiropas čempionātam. Par vietu pamatsacensībās cīnīsies arī divas Latvijas sportistes: Sigita Bērziņa un Kendija Aparjode.

Pārējie Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases atlēti ir izcīnījuši vietu stiprāko grupā (12 labākie) pēc iegūtajiem punktiem pēdējos trijos Pasaules kausa posmos.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldā Latvijas sportisti uzstādīja četrus jaunus trases rekordus, izcīnīja četras zelta un vienu sudraba medaļu.

Mārtiņš Bots: “Aizvadītajā nedēļas nogalē uzrādījām divus labus braucienu, kas ļāva gan pirmajā, gan otrajā sacenību braucienā labot trases rekordu. Neskatoties uz to, mums noteikti vēl ir, kur pielikt braucienu kvalitātē gaidāmajā Eiropas čempionātā.”

Runājot par Eiropas čempionātu, iepriekšējās nedēļas panākumi mums nedod nekādas priekšrocības. Eiropas čempionātā viss sāksies no nulles. Tāpat kā aizvadītajā nedēļas nogalē mēs dosimies trasē, lai cīnītos par augstākajām godalgām,” preses konferencē stāstīja Roberts Plūme.

Šajā nedēļas nogalē, 14. un 15. janvārī sacensības Siguldā turpināsies ar Eberspacher Pasaules kausa piekto posmu un Komandu stafeti

sadarbībā ar BMW, kā arī 54. FIL Eiropas čempionātu. 14. janvārī uzstāsies DJ Maija Rozīte, bet 15. janvārī skatītājus priecēs grupa “Citi zēni”. Ieeja pasākumā bez maksas!

Svarīgi ir atzīmēt arī to, ka sestdien, 14. janvārī plkst. 10.00, pirms divvietīgo ekipāžu sacensību sākuma, titulētais Latvijas duets Andris un Juris Šici veiks savu noslēdzošo braucienu uz starptautiskās kamaniņu sporta skatuves.

Paldies sacensību atbalstītājiem: Eberspacher, Hargassner, BMW, Engelbert Strauss, Pata un Siguldas novada pašvaldība!

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi klātienē vai tiešraidē kanālā TV6, portālā “tv3.lv” un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

Sestdiena, 14. janvāris

10.00 1. brauciens VĪRIEŠU divvietīgās ekipāžas

10.45 1. brauciens SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

11.30 2. brauciens VĪRIEŠU divvietīgās ekipāžas

12.15 2. braucines SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

13.10 1. brauciens VĪRIEŠI

14.35 2. brauciens VĪRIEŠI

 

Svētdiena, 15. janvāris

10.15 1. brauciens SIEVIETES

11.45 2. brauciens SIEVIETES

13.45 Komandu stafete sadarbībā ar BMW

 

2023.01.12. 1233
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK