LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Arta Pole/Agnija Bogdānova Jauniešu kontinetālā kausa kopvērtējumā izcīna trešo vietu

Pirmdien, 23. janvārī Vinterbergas ledus trasē, Vācijā norisinājās trešais Jauniešu kontinentālais kauss kamaniņu sportā.

Jauniešu kontinentālajā kausā uz starta devās un par godalgām cīnījās “Jaunieši A” meiteņu un zēnu divvietīgās ekipāžas, kā arī “Jaunieši A” meitenes un zēni. Latvijas valstsvienību sacensībās pārstāvēja vienpadsmit jaunie sportisti

“Jaunieši A” zēnu divvietīgo ekipāžu konkurencē Jānis Gruzdulis-Borovojs/Uldis Jakseboga pirmajā braucienā uzrādīja trešo labāko finiša laiku, bet otrajā – sesto, kas divu braucienu summā sportistiem ļāva ierindoties piektajā pozīcijā.

“Jaunieši A” meiteņu divvietīgo ekipāžu konkurencē Artai Polei/Agnijai Bogdānovai sestā vieta.

“Jaunieši A” zēnu konkurencē starp 21 sportistiem labākais no latviešiem Edvards Marts Markitāns, kuram 12. vieta. 14. pozīcijā Uldis Jakseboga, 15. – Roberts Lazdāns, bet 17. vietā Matīss Krišjānis.

“Jaunieši A” 19 meiteņu lielā konkurencē Enia Elizabete Ūdre izcīnīja 12. vietu. 16. un 17. pozīcijā attiecīgi Anna Aizupe un Amanda Ogorodņikova.

Savukārt Jauniešu kontinentālā kausa kopvērtējumā trešo vietu pēc iegūtajiem punktiem izcīnīja “Jaunieši A” meiteņu divvietīgā ekipāža Arta Pole/Agnija Bogdānova.

2023.01.24. 1177
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK