LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas komanda paliek bez rezultāta komandu stafetē Vinterbergā

Eberspächer Pasaules kausa trešais posms noslēdzās ar komandu stafeti, kurā Latvijas komandu pārstāvēja Elīna Ieva Vītola, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Kristers Aparjods un Anda Upīte/Zane Kaluma.

Latvijas komanda trasē devās ar piekto kārtas numuru. Cīņā pret tā brīža līderiem – Polijas valstsvienību – latvieši līdz trešajam komandas posmam, vīriešu vieniniekam, bija pārliecinošā vadībā. Taču Kristers Aparjods pēdējā trases virāžā piedzīvoja kritienu, kas liedza Latvijas komandai iegūt rezultātu komandu stafetē.

Tāpat neveiksmi piedzīvoja Itālijas valstsvienība, kad vīriešu sacensību sudraba medaļas ieguvējs Dominiks Fišnallers (Dominik Fischnaller) nespēja atrast pareizās trases trajektorijas un arī piedzīvoja kritienu. Savukārt Rumānijas komanda netrāpīja pa “klapi” un tika diskvalificēta.

Komandu stafeti uzvarēja vācieši ar Annu Berreiteri (Anna Berreiter), Tobiasu Vedlu/Tobiasu Arltu (Tobias Wendl/Tobias Arlt), Maksu Langenhanu (Max Langenhan) un Džesiku Degenharti/Šejennu Rozentāli (Jessica Degenhardt/Cheyenne Rosenthal) tās sastāvā [3:11.425].

Sudraba godalga Austrijas komandai [+0.043], bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa ASV valstsvienības sportisti [+1.251].

Nākamajā nedēļas nogalē, 13. un 14. janvārī, pasaules labākie kamaniņu sportisti turpinās cīņu par Pasaules kausa kopvērtējuma punktiem Eberspächer Pasaules kausa ceturtajā posmā, kā arī 55. FIL Eiropas čempionātā Insbrukā, Austrijā.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē TV6, portālā tv3.lv, TV3 Play, kā arī Go3.

 

2024.01.07. 749
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK