LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

45.EČ un PK.9.posms sāk uzņemt apgriezienus

Lielākā daļa dalību valstu un sportistu jau ieradušies Siguldā un dienas laikā tiek aizvadīti maksas treniņbraucieni, bet jau vakarā plkst. 19:00 notiks komandu pārstāvju sanāksme.


Tajā tiks precizēts oficiālo treniņbraucienu grafiks, kā arī pārrunāts jautājums par Viessmann Pasaules kausa izcīņas ietvaros paredzēto ‘’Sprinta kausu’’ un citas ar sacensībām saistītas tehniskas lietas.


Oficiālie treniņbraucieni sportistiem paredzēti trešdienā (22.01.2014) un ceturtdienā (23.01.2014), lai jau piektdien (24.01.2014) uzsāktu cīņu ‘’Sprinta kausā’’, kas vienalaikus būs arī Nāciju kausa izcīņa, jeb cīņa par dalību PK 9.posma pamatsacensībās.


Sacensību orgkomiteja, žūrija, kā arī tehniskā delegācija tiek nodrošināta ar automašīnām, ko piešķīrusi Subaru oficiālais pārstāvis Latvijā AD REM AUTO.


 Lai pasākums būtu izdevies mūs atbalsta laikraksts ‘’Sports’’, ‘’Latvijas avīze’’, ‘’Sestdiena’’, ‘’Ilustrētā Junioriem’’, ‘’Ir’’, radio BoomFM, radio Skonto, www.delfi.lv, www.sportacentrs.lv , www.draugiem.lv. Bet par to, lai uzvaras būtu vēl saldākas rūpējas ''Skrīveru saldumi'' un slāpes remdēsim ar minerālūdeni ''Mangaļi''.


 


 

2014.01.21. 8969
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK