LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Uzlūdz dāmas - 2 (otrais brauciens)

Ieskatoties rezultātu tablo un salīdzinot katras sportistes individuālo sniegumu ir redzams, ka ambīcijas ir visām. Aug ne tikai sasniegtais ātrums, bet arī spriedze un trasē pavadītais laiks mazinās. Tas attiecas kā uz līderēm tā arī dāmām, kas cīnās par vietu pirmajā vai otrajā desmitā.


Runājot par mūsu meitenēm, tad jāsaka viņas patiešām cīnās un ir savā līmenī. Gan Elīza, gan Ulla, ja salīdzina viņu pirmo braucienu ar otro, tad savu sniegumu uzlabo katrā virāžā. Tiesa, konkurentes nesnauž:)


Elīza otro braucienu veica 50.651 sekundēs un finišē kā 12. ātrākā braucēja. Divu braucienu summā uzrādot laiku 1 minūte 41.577 sekundes un sacensību līderei N.Geisenbergai piekāpjoties par 1.763 sekundēm pēc pirmās sacensību dienas Elīza saglabā 11.pozīciju.


Ulla finiša līniju šķērsoja pēc 51.159 sekundes un divu braucienu summā uzrādīja laiku 1 minūti 42.284 sekundes. Līderei zaudējot 2.470 sekundes Ulla braucienā palika 19.vietā, bet pirmo sacensību dienu noslēdz kā 16. ātrākā braucēja.


Rīt pēdējie divi mēģinājumi. Vai tie kādas korekcijas rezultātos ieviesies? Vai būs kādi pārsteigumi, vilšanās? To rādīs laiks.

2014.02.10. 8080
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK