LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Viņi iedvesmo

Laiku laikiem cauri ejot, nekas tā jauniešus nespēj iedvesmot kā viņu elki – sportisti, mūziķi utt.. Viena no jaunā mācību gada iedvesmojošākajām bija Vispasaules Olimpiskā diena, kas šogad tika veltīta handbola tēmai.


Olimpiskā diena ir pasākums, kurš spēj sapulcēt ap 100 000 cilvēku, un šis skaitlis ievērojami pārsniedz cilvēku skaitu, ko varam saskaitīt maratonos. Šis pasākums iedvesmo jaunos skolu sportistus un arī motivē pieredzējušus atlētus strādāt vēl cītīgāk redzot, cik liels ir viņu fanu pulks.


Vai kamaniņu braucēji māk spēlēt handbolu? Protams, ka māk, jo LSPA studentiem ir jāiemācās visi sporta veidi. Par to šajā dienā pārliecinājās Rīgas Franču liceja audzēkņi, pie kuriem ciemojās brāļi – Andris un Juris Šici. Sportisti līdzi bija paņēmuši izcīnītās medaļas, kuras interesenti foto sesijas laikā varēja paturēt rokās. Un uz šo sesiju rinda bija krietni vien garākā, kā skolas ēdnīcā.


Tradicionāli olimpiskā diena sākas ar rīta vingrošanas kompleksu, un jāsaka, ka skolās šis skats ir ļoti iespaidīgs. Šoreiz ar mums kopā bija Maija Tīruma, kura vadot rīta rosmi, pastāstīja par sportu un veselīgu dzīvesveidu no savas personīgās pieredzes.


Tātad šī diena arī kamaniņu saimei pagāja ļoti aktīvi - sportojot, fotografējoties un runājot franciski.


Merci beaucoup
Au revoir!



Rīgas Franču licejs



Fotogrāfe-Katrīna Kupča



Viņi iedvesmo
Viņi iedvesmo
2014.10.03. 10912
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK