LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

''Izgāju uz risku'', saka Artūrs Dārznieks

Igls trasē, kur šīs nedēļas nogalē notiek Viessman Pasaules kausa izcīņas 1.posms, mūsu komanda ieradās jau pāris dienas pirms sacensībām. Trase tika izpētīta un izmēģināta, jo, kā atzīst vairums sportistu, katru gadu tā tomēr ir nedaudz atšķirīga.


Atceroties pagājušā gada sezonu, tad kā lielākais ''neveiksminieks'' prātā nāk Artūrs Dārznieks - komandas jaunpienācējs. Puns pēc puna, kā mazam bērnam, kurš vēl tikai mācās staigāt. Un kas par psiholoģisko rūdījumu vienlaikus! Jā, tieši rūdījums un nekas cits. Šķiet, ka Artūrs ir no tā visa mācījies. Vai kāds no jums varēja iedomāties, ka PK 1. posma Nāciju kausa izcīņā tieši Artūrs būs tas, kurš spēs pakāpties tik augstu? Visu cieņu. Bet kā izrādās, ceļš līdz tam nebija viegls. Stāsta Artūrs:


''Pirmās divas dienas arā bija baigais mitrums, stipra migla. Aizsargmaskas stikliņš svīda ciet un bija grūti braukt neko neredzot. Neko nevarēju ''uzķert''. Dienu pirms ''Nāciju kausa'' ar laika apstākļiem bija jau daudz labāk, bet apli  es tik un tā nevarēju izbraukt. Protams, tam seko ķēdes reakcija. Kļūda pēc kļūdas līdz devītās virāžas izejai. Nāciju kausā izgāju uz risku. Tā kā apli braucu Nāciju kausā, tā nebiju braucis vēl nekad un viss izdevās! Izbraucu apli un uzreiz ari 8., 9. virāža sanāca. Tas bija labs brauciens, protams, ar mazām kļūdām. Bet kopumā tas bija liels solis uz priekšu. Rīt būs silts. Trase bojāsies diezgan ātri un startā būs lielas rises, bet tas nav šķērslis, lai nenobrauktu divus labus braucienus.''


Artūr, lai izdodas!

2014.11.29. 8027
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK