LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Juniori – ar skatu uz JZOS 2016

Paralēli fiziskās sagatavotības treniņiem un braukšanai ar rollerkamanām, treniņus uz ledus pagājušo nedēļu uzsāka arī juniori. Līdzīgi kā Olimpiskā izlase, arī viņi trenējas Siguldas bobsleja un kamaniņu trases starta estakādē.


Runājot par 2013./2014.gada sezonu kopumā, treneris Jānis Ozoliņš uzsver, ka šis gads paies ne tikai ar aktīviem startiem Pasaules kausa izcīņas posmos junioriem, bet arī ar skatu uz nākamajām Jaunatnes ziemas Olimpiskajām spēlēm, kas, 2016.gadā, notiks Lillehammerē, Norvēģijā.


Vieni no šīs sezonas svarīgākajiem startiem – starti Pasaules kausa posmos, kā jau ierasts, risināsies vairākās vietās. Sezonas sākums tiks aizvadīts Vācijā, Altenbergas un Vinterbergas trasēs.


Īsi pirms Ziemassvētkiem juniori dosies uz Norvēģiju, Lillehammeres trasi. Bet jau janvāra sākumā, Pasaules labākie juniori kamaniņu sportā, pulcēsies Siguldā, kur no 6. līdz 11.janvārim vienlaikus risināsies divas sacensības. Pasaules kausa 4.posms un 35.FIL Junioru Eiropas čempionāts. Bet pēdējie divi - 5. un 6. posms Pasaules kausā junioriem atkal atgriezīsies Vācijas trasēs – Kēningzē un Oberhofā.


Šogad vietu junioru izlases sastāvā ir izcīnījuši tādi sportisti kā Kārlis Krišs Matuzels, Kristens Putins, Kristers Aparjods, Kendija Aparjode, Alise Evelīna Mitkus.



Juniori – ar skatu uz JZOS 2016
Juniori – ar skatu uz JZOS 2016
Juniori – ar skatu uz JZOS 2016
Juniori – ar skatu uz JZOS 2016
2013.09.12. 12968
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK