LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Pēc neveiksmēm Sočos Bots/Pūme Vācijā izcīna bronzas godalgu

Sestdien, 11. decembrī Eberspacher pasaules kausa trešais posms Altenbergas ledus trasē iesākās ar divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās uz starta devas arī divi Latvijas dueti: Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Andris Šics/Juris Šics.


Pēc pirmā brauciena abi Latvijas dueti TOP 5. Mārtiņš Bots/Roberts Plūme izrāva labu startu un trasi veica ar labām līnijām, finišējot 41.924 sekundēs un līderiem Egertam/ Benekenam (Eggert/Benecken) piekāpjoties par 0.041 sekundi. Otrie, atgriežoties pēc traumas, austrieši Štojs/Kollers (Steu/Koller) [+0.028].


Savukārt Andris un Juris Šici ar 23. starta numuru veica labu braucienu, taču, startējot vieniem no pēdējiem, ledus kvalitāte vairs nebija tā labākā, kas sportistiem ļāva finišēt piektajā pozīcijā [+0.153].


Mārtiņš Bots/Roberts Plūme otrajā braucienā startā pieļāva nelielu kļūdu, bet atlikušo trasi veica ļoti labi un finišā uzrādīja sesto labāko laiku, kas divu braucienu summā sportistiem garantēja vietu uz goda pjedestāla trešā pakāpiena, pasaules kausa posma uzvarētājiem Štojam/Kolleram (Steu/Koller) piekāpjoties par 0.213 sekundēm. Sudrabs – vāciešiem Tonijam Egertam/Sašam Benekenam (Toni Egger/Sasha Benecken) [+0.003].


Savukārt Šici otro braucienu veica bez kļūdām un finišēja ar ceturto labāko laiku, kas divu braucienu summā pieredzējušajam duetam garantēja augsto piekto vietu. [+0.233]


Eberspacher ceturtā pasaules kausa pirmā diena noslēgsies ar sieviešu sacensībām, kurās startēs četras latvietes: Elīza Tīruma, Kendija Aparjode, Elīna Ieva Vītrola un Sigita Bērziņa.


Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē Sportacentrs.com TV un interneta portālā Sportacentrs.com.


Sestdiena, 11. decembris


13.10 Pirmais brauciens - Sievietes
14.35 Otrais brauciens – Sievietes


Svētdiena, 12. decembris


20.15 Pirmais brauciens – Vīri
12.55 Otrais brauciens - Vīri
14.00 Komandu stafete


 

2021.12.11. 2214
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK