LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijai Komandu stafetē bronza

Eberspacher Pasaules kausa sestais posms noslēdzās ar Komandu stafeti sadarbībā ar BMW, kurā Latviju pārstāvēja Elīna Ieva Vītola, Kristers Aparjods un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme.

 Stafetē par godalgām cīnījās desmit komandas: Kanāda, Ķīna, Čehija, Polija, Rumānija, ASV, Itālija, Latvija, Vācija un Austrija.

Latvijas komanda trasē devās kā pēdējie. Elīna Ieva Vītola un Kristers Aparjods finišā uzrādīja ceturto ātrāko laiku, bet noslēdzošais stafetes posms – Mārtiņš Bots/Roberts Plūme finišējot Latvijai nodrošināja vietu uz goda pjedestāla trešā pakāpiena [+0.139].

Uzvara austriešiem ar Madeleini Egli (Madeleine Egle), Volfgangu Kindlu (Wlfgang Kindl) un Mulleru/Fraušeru (Mueller/Frauscher) tās sastāvā [2:23.742]. Savukārt sudraba godalga Vācijas valstsvienībai [+0.098].

Pēc četrām Komandu stafetes sacensībām Latvija un Vācija ar 355 punktiem kopvērtvējumā dala pirmo vietu.Trešie – itāļi, kuriem 250 punkti.

Nākamajā nedēļas nogalē, 11. un 12. februārī Vinterbergas ledus trasē, Vācijā norisināsies Eberspacher Pasaules kausa septītais posms.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē kanālā TV6, portālā “tv3.lv” un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

Komandu stafete sadarbībā ar BMW
P
Title
Time
1.
Austrija  
2:23.742  
2.
Vācija  
+0.098  
3.
Latvija  
+0.139  
2023.02.05. 863
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK