LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Eberspacher Pasaules kausa sestajā posmā divi no latviešiem TOP 9

Svētdien, 5. februārī Eberspacher Pasaules kausa sestā posma otro sacensību dienu iesāka vīrieši, kur starp 28 sportistiem par godalgām cīnījās arī trīs latvieši: Gints Bērziņš, Kristers Aparjods un juniors Kaspars Rinks.

Labākais no latviešiem Kristers Aparjods, kurš pirmajā braucienā pieļāva rupju kļūdu līdz ar to finišēja 12. pozīcijā. Otrajā braucienā Aparjods laboja pirmajā braucienā pieļauto kļūdu un finišā uzrādīja piekto labāko laiku, kas divu braucienu summā latvietim ļāva pakāpties par četrām pozīcijām un izcīnīt astoto vietu [+0.984].

Gints Bērziņš pirmajā braucienā uzstādīja ceturto labāko starta laiku un finišēja septītajā pozīcijā. Otrajā braucienā Bērziņam devītais labākais finiša laiks un divu braucienu summā devītā vieta [+1.082].

Junioram Kasparam Rinkam neizdevies pirmais brauciens un finišā 21. vieta. Otrajā braucienā Rinks savu pirmā brauciena rezultātu uzlaboja par 1.069 sekundēm un finišā uzrādīja 11. labāko laiku braucienā, kas divu braucienu summā latvietim ļāva pakāpties par trīs pozīcijām un ierindoties 18. vietā [+2.373].

             Pasaules kausa sestā posma uzvarētājs vācietis Makss Langenhans (Max Langenhan) [1:47.574]. Sudraba godalga itālim Dominikam Fišnalleram (Dominik Fischnaller) [+0.238]. Savukārt bronzas godalga pieredzējušajam Vācijas sportistam Fēliksam Loham (Felix Loch) [+0.332].

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē kanālā TV6, portālā “tv3.lv” un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

 

Svētdiena, 5. februāris

14.45 Komandu stafete sadarbībā ar BMW

Eberspacher Pasaules kausa sestais posms
P
Name
Country
Time
1.
Max Langenhan  
Vācija  
1:47.574  
2.
Dominik Fischnaller  
Itālija  
+0.238  
3.
Felix Loch  
Vācija  
+0.332  
8.
Kristers Aparjods  
Latvija  
+0.984  
9.
Gints Bērziņš  
Latvija  
+1.082  
18.
Kaspars Rinks  
Latvija  
+2.373  
2023.02.05. 795
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK