LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Jaunais mācību gads iesāksies ar fiziskās sagatavotības sacensībām

Sestdien, 7. septembrī, plkst. 10.00 Murjāņu Sporta ģimnāzijā pulcēsies kamaniņu braucēji visās vecuma grupās, lai noskaidrotu fiziski stiprākos atlētus. Šī būs jau trešā reize, kad Latvijas Kamaniņu sporta federācija rīkos fiziskās sagatavotības sacensības.

Sacensībās startēt pieteikušies 107 dalībnieki sešās vecuma grupās.

Sacensību mērķis ir novērtēt Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases, Latvijas Junioru un jauniešu kamaniņu sporta izlases, kā arī Bērnu un jauniešu kamaniņu sporta skolas (BJKSS) audzēkņu fizisko sagatavotību pēc vasaras treniņu darba.

Sportistu fiziskā sagatavotība tiks pārbaudīta sešās disciplīnās: 20 metru skrējienā no vietas ar viena metra ieskrējienu, svaru stieņa vilkšanā pie dēļa guļus uz sola ar kāju fiksāciju (vingrinājumu izpilda jaunieši un jaunietes “A”, juniori un juniores, kā arī vīrieši un sievietes), kārienā ar saliektām rokām virstvērienā, zoda pozīcijā virs stieņa (vingrinājumu izpilda jaunieši un jaunietes “D”, jaunieši un jaunietes “B”, kā arī jaunieši un jaunietes “C”), pildbumbas grūšanā ar abām rokām no krūtīm, atspoles skrējienā ar bumbiņas nolikšanu – 4 x 5 metru distancē, slīpajā pievilkšanās pie stieņa rokas virstvērienā, tāllēkšanā no vietas (vingrinājumu izpilda jaunieši un jaunietes “D”), kā arī 1000 metru skrējienā.

2024.09.02. 531
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK