LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Iegūsti starptautiskā tiesneša licenci

Mūsdienās ir nepieciešamas novatoriskas un efektīvas procedūras, lai veicinātu pārmaiņas un veidotu nākotni. Šī iemesla dēļ Starptautiskā Kamaniņu sporta federācija (FIL) ir nolēmusi pārskatīt starptautiskās tiesneša licences iegūšanas kārtību. FIL mērķis ir iegūt visaptverošu pārskatu, digitalizējot visus starptautiskos tiesnešus, ļaujot labāk norīkot žūrijas un tehniskos delegātus, organizējot starptautiskās sacensības.

Ar šo jauninājumu FIL vēlas mudināt vairāk cilvēku kārtot tiesneša eksāmenu, pielāgojot eksāmena procesu, kā arī mudinot nacionālās federācijas regulāri piedāvāt un vadīt tiesnešu seminārus un eksāmenus, lai nodrošinātu netraucētu pāreju starp dažādām kamaniņu sporta tiesnešu paaudzēm.

Tāpēc FIL sadarbībā ar Latvijas Kamaniņu sporta federāciju rīkos starptautisko tiesnešu semināru un eksāmenu visiem interesentiem, kuriem jau ir pieredze kamaniņu sportā, trenējoties vai trenējot. Seminārs norisināsies 23. septembrī plkst. 10.00 Bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”, Šveices ielā 13.

Piesakoties apmācībām, obligāti jābūt iepriekšējai pieredzei kamaniņu sportā, kā arī angļu valodas zināšanām, jo eksāmens būs jākārto angļu valodā. Visus interesentus lūdzam pieteikties, sūtot pieteikumu uz info@kamanas.lv līdz 16. septembrim. Dalība seminārā ir bezmaksas!

Veiksmīgi nokārtojot eksāmenu, dalībnieki iegūs FIL tiesneša licenci, kas ir nepieciešama, lai piedalītos starptautisku kamaniņu sporta sacensību tiesāšanā.

2024.09.04. 328
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK