LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas junioriem sestā vieta komandu stafetē Kēnigzē

Vācijas pilsētā Kēnigzē noslēdzies otrais Pasaules kausa posms junioriem kamaniņu sportā, kurā Latvijas sportistiem komandu sacensībās sestā vieta. Individuālajās distancēs labāko desmitniekā iekļuva trīs latvieši.


Kopumā šajās PK sacensībās startēja septiņi Latvijas sportisti – Alise Mitkus, Ulla Zirne, Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Rihards Lozbers un divnieku ekipāža Kristens Putins/Imants Marcinkevičs.


Kā pirmie sacensības Kēnigzē aizvadīja Alise Mitkus jauniešu ieskaitē, kā arī ekipāža Putins/Marcinkēvičs pie junioriem. Mitkus, kura pirmajā PK posmā Lillehammerē izcīnīja otro vietu, Kēnigzē uzrādīja astoto labāko laiku, savukārt Putins/Marcinkēvičs ieņēma 14.vietu.


Svētdien sacīkstes aizvadīja juniori un juniores, kā arī norisinājās komandu stafete. Ulla Zirne izcīnīja 8.vietu, Artūrs Dārznieks 21., bet Riks Kristens Rozītis, kurš pirms nedēļas Lillehammerē bija trešais, Kēnigzē ierindojās 23.vietā. Latvijas komanda ar Zirni, Dārznieku un Putinu/Marcinkēviču izcīnīja 6.vietu 11 valstu konkurencē.


Pēc aizvadītajiem diviem PK posmiem, Mitkus kopvērtējumā ieņem 3.vietu starp jauniešiem, bet Zirne ir 10.vietā starp juniorēm. Junioru ieskaitē Dārznieks atrodas 5.vietā, Rozītis – 6.vietā, bet Lozbers ir 20.vietā. Putins/Marcinkēvičs ekipāžu konkurencē ieņem 16.vietu.


Junioriem nākamās sacensības paredzētas Parksitijas trasē ASV, kur janvārī norisināsies pasaules čempionāts. Pēc tā sacensību kalendārā vēl četri PK posmi.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2012.12.17. 8707
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK