LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

LKSF pateicas atbalstītājiem un SOS bērnu centra ziedotājiem

Latvijas Kamaniņu sporta federācija pateicas visiem skatītājiem un līdzjutējiem, kuri pagājušās nedēļas apmeklēja Pasaules kausa sacensības Siguldā un atbalstīja Latvijas sportistus, kā arī ziedoja SOS bērnu centram. Tāpat LKSF pateicas visiem, kuri juta līdzi mūsējiem pie televizoru ekrāniem.


Neraugoties uz nepatīkamajiem laika apstākļiem, sacensību dienās Siguldas trasi apmeklēja vairāki simti cilvēku. Nosaukt precīzu skaitu nav iespējams, jo, tāpat kā citus gadus, uz sacensībām ieejas biļetes nebija jāpērk.


Šogad sacīkšu laikā tika vākti ziedojumi Bērnu SOS centram, un divu dienu laikā saziedoti vairāk nekā 400 lati. Ar LKSF atbalstu, sacensības vēroja vairākas SOS ciemata ģimenes ar bērniem.


Ilze Paleja, Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas direktore: „Vēlamies teikt lielu paldies Latvijas Kamaniņu sporta federācijai par atbalstu un dāvāto iespēju divām Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas Valmieras ciemata ģimenēm apmeklēt šīs sacensības. Mums ir gandarījums, ka nenobijāmies no lielā vēja un aizbraucām uz Siguldu, jo bērniem bija liels prieks, pašiem izmēģinot izbraukt ar īstām kamaniņām, ar kādām brauc sportisti, atbalstīt Latvijas pārstāvjus sacensībās, kā arī izbaudīt svētku gaisotni, par ko bija parūpējušies sacensību organizatori. Vislielākais pārsteigums bija par Ziemassvētku vecīti, kurš pie bērniem ieradās ar vučko, braucot pa to pašu trasi, kur visi sacensību dalībnieki. Liels paldies arī visiem tiem labajiem cilvēkiem, kuri ziedoja SOS bērnu ciematu atbalstam!”


Siguldas kamaniņu un bobsleja trasē sacensību laikā notika arī dažādas akcijas pieaugušajiem. Vienā no šādām akcijām bija iespēja laimēt oficiālā „Subaru” pārstāvja Latvijā SIA „AD REM” doto iespēju uz nedēļas nogali izmēģināt jauno „Subaru XW”. Pie šīs iespēja tika Ingus Kazulis.


Pasaules kausa sacensības Siguldā atgriezīsies nākamajā sezonā, 2014.gadā, kad, visticamāk, vienlaikus notiks arī Eiropas čempionāts. 2015.gadā Siguldā norisināsies pasaules čempionāts.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2012.12.18. 9162
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK