LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Izlase pirms Eberspächer Pasaules kausa pirmā posma piestās Oberhofā

Trešdien, 23. novembrī Latvijas Nacionālā kamaniņu sporta izlase pirms Eberspächer Pasaules kausa pirmā posma Insbrukā, Austrijā izbrauc uz Oberhofas ledus trasi Vācijā, lai aizvadītu treniņnometni, kas bija paredzēta jau šī gada oktobrī, bet tika atcelta trases bojājumu labošanas dēļ.

Latvijas sportisti 2023. gada 51. FIL Pasaules čempionāta mājvietā trenēsies līdz svētdienai, 27. novembrim, un pēc tam dosies uz Insbruku, lai gatavotos Pasaules kausu sezonas atklāšanas sacensībām.

Es teiktu, ka ar Oberhofas trasi mums ir labas attiecības. Pirms tam esam šeit aizvadījuši posmus kā jauniešu, tā junioru vecuma grupās. Sniegums trasē ir bijis gan labs, gan ne tik labs. Šobrīd gan ņemam vērā to, ka starta vieta junioru vecuma grupā bija zemāka. No pieaugušo divnieku starta, ja nemaldos, esam pirms tam veikuši tikai piecus braucienus, kas noteikti nav daudz. Tapēc šī treniņu nometne mums noteikti būs ļoti noderīga, lai trasi labāk piebrauktu, izsprastu un, atbraucot uz Pasaules čempionātu, par to vairs nebūtu tik daudz jādomā!” stāsta jaunākās vīriešu divvietīgās ekipāžas pirmais numurs – Eduards Ševics-Mikeļševics.

Jautājot par gatavību savai Pasaules kausu debijai, E. Ševics-Mikeļševics stāsta: “Šobrīd gatavošanās posms ir ļoti saspringts. Cenšamies maksimāli daudz pievērst uzmanību fiziskās sagatavotības attīstīšanai, paralēli trases treniņiem un darbam pie jaunās kamanas. Es teiktu, ka līdz šim viss izdodas bez lielām problēmam un ar katru dienu jūtamies arvien gatavāki savai debijai Pasaules kausu apritē. Ir labi padarīta darba sajūta, kā arī jūtams progress gan ar jauno kamanu un braukšanu trasē, gan fiziskajos treniņos, kas liek domāt, ka būsim gatavi.

Latvijas Nacionālā kamaniņu sporta izlase uz Oberhofas treniņnometni un Eberspächer Pasaules kausa pirmo posmu Insbrukā dosies pilnā sastāvā: Gints Bērziņš, Kristers Aparjods, Elīna Ieva Vītola, Kendija Aparjode, Sigita Bērziņa, trīs divvietīgās ekipāžas – Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa –, kā arī izlasei pievienosies juniore Frančeska Bona.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē TV6, portālā tv3.lv, TV3 Play, kā arī Go3.

 

Sestdiena, 3. decembris


10.05  1. brauciens SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

10.55  2. brauciens SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

 

11.45  1. brauciens SIEVIETES

13.20  2. brauciens SIEVIETES

 

14.45 1. brauciens VĪRIEŠU divvietīgās ekipāžas

16.00 2. brauciens VĪRIEŠU divvietīgās ekipāžas

 

Svētdiena, 4. decembris


10.30 1. brauciens VĪRIEŠI

12.05 2. brauciens VĪRIEŠI


13.30 Sprinta kauss VĪRIEŠU divvietīgās ekipāžas

13.55 Sprinta kauss SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

14.30 Sprinta kauss SIEVIETES

15.15 Sprinta kauss VĪRIEŠI

 

 

 

 


2022.11.23. 1254
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK