LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Bots/Plūme izcīna vietu labāko TOP 6

Eberspächer pasaules kausa otrā posma noslēdzošā diena Vistleras ledus trasē iesākās ar vīriešu un sieviešu divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās Latvijas valstsvienību pārstāvēja divi dueti: Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts.

Pirmajā braucienā Ševics-Mikeļševics/Krasts braucienu uzsāka daudzsološi, stratā uzrādot otro labāko rezultātu. Savukārt trases izskaņā, izejot no pēdējās virāžas, sportisti kļūdījās un tieši pirms finiša līnījas zaudēja laiku, aizskarot trases bortu, kas ļāva ierindoties 14. pozīcijā.

Mārtiņš Bots/Roberts Plūme pirmajā braucienā trases augšdaļā demonstrējas labas līnijas, taču tieši tāpat kā komandas biedriem un teju visiem duetiem, problēmas sagādāja izeja no pēdējās virāžas, kas sportistiem finišā ļāva uzrādīt astoto labāko rezultātu.

Brauciena līderi – pieredzējušie vācieši Tonijs Eggerts/Saša Benekens (Toni Eggert/Sasha Benecken).

Otrajā braucienā Ševics-Mikeļševics/Krasts izlaboja pirmajā braucienā pieļauto kļūdu un finišēja ar astoto labāko rezultātu, kas divu braucienu summā latviešiem ļāva pacelties par piecām pozīcijām un izcīnīt devīto vietu [+0.514].

Bots/Plūme lieliski veica otro braucienu un finišā uzrādījā trešo labāko laiku, kas sportistiem divu braucienu summā ļāva izcīnīt vietu TOP 6 [+0.280].

Sacensību uzvarētāji Eggerts/Benekens (Eggert/Benecken) [1:16.554]. Tautiešiem piekāpjoties par 0.051 sekundēm, otrajā vietā Tobias Wendls/Tobias Artlts (Tobias Wendl/Tobias Arlt). Savukārt bronzas godalgu izcīnīja Austrijas sportisti Gats/Šofs (Gatt/Schopf) [+0.186].

Eberspacher Pasaules kausa otrais posms noslēgsies ar komandu stafeti, kurā Latviju pārstāvēs Elīna Ieva Vītola, Kristers Aparjods un Mārtiņsš Bots/Roberts Plūme.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē TV6, portālā tv3.lv, TV3 Play, kā arī Go3.


Sestdiena, 10. decembris

00.50 Komandu stafete

2022.12.10. 802
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK