LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Otrajā Jauniešu kontinentālajā kausā Bludenzā, Austrijā Pole/Bogdānova izcīna bronzu

Sestdien, 17. decembrī otrais Jauniešu kontinentālais kauss noslēdzās ar “Jaunieši A” meiteņu un zēnu divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās startēja divas Latvijas ekipāžas: Jānis Gruzdulis-Borovojs/Uldis Jakseboga un Arta Pole/Agnija Bogdānova.

Deviņu “Jaunieši A” zēnu divvietīgo ekipāžu konkurencē Jānis Gruzdulis-Borovojs/Uldis Jakseboga izcīnīja astoto  vietu. Pirmajā braucienā sportisti uzrādīja otro labāko starta laiku un līdz pat trases lejasdaļai atradās otrajā pozīcijā, bet, pieļaujot kļūdu, finišēja ar devīto rezultātu. Otrajā braucienā latvieši bija otrie gan startā, gan finišā, taču divu braucienu summā sportistiem nācās samierināties ar astoto vietu. Uz goda pjedestāla Vācija dueti.

Savukārt “Jaunieši A” meiteņu divvietīgo ekipāžu konkurencē Arta Pole/Agnija Bogdānova pirmajā braucienā uzrādīja trešo labāko laiku, bet otrajā – pirmo, kas divu braucienu summā sportistēm nodrošināja vietu uz goda pjedestāla trešā pakāpiena. Pirmajā un otrajā vietā vācietes.

Jau 30. decembrī visi Latvijas sportisti sapulcēsies Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē, lai mērotos spēkiem Latvijas Kausā.

 

2022.12.17. 1199
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK