LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kaspars Rinks Eiropas čempions. Komandu stafetē Latvijai sudrabs

Sestdien, 17. decembrī Junioru pasaules kausa ceturtais posms un 44. Junioru Eiropas čempionāts noslēdzās ar “Junioru” vīriešu sacensībām un komandu stafeti.

Kaspars Rinks Junioru pasaules kausa ceturtajā posmā un 44. Junioru Eiropas čempionātā izcīnīja zelta godalgu, abos sacensību braucienos pārliecinoši uzstādot labāko rezultātu [1:45.226]. Otrajā vietā austrietis Noa Kallans (Noah Kallan) [+0.548], bet bronza itālim Aleksam Gufleram (Alex Gufler) [+0.572].

Savukārt Robertam Dreimanim Junioru pasaules kausa ceturtajā posmā 33. vieta, bet  44. Junioru Eiropas čempionātā – divdesmit ceturtā. [+14.850].

Komandu stafetē Latvijas komandu pārstāvēja Frančeska Bona, Kaspars Rinks un duets Raimonds Baltgalvis/Krišjānis Brūns.

Latvijas komanda Junioru pasaules kausa ceturtajā posmā un 44. Junioru Eiropas čempionātā izcīnīja sudraba godalgu, uzvarētājiem vāciešiem piekāpjoties par 0.561 sekundēm. Savukārt bronzas godalga Itālijas valstsvienībai.

Latvijas Junioru izlases galvenais treneris Zintis Šaicāns: “Man ir gandarījuma sajūta par paveikto darbu. Ieguldītais darbs ir nesis augļus. Šo panākumu pamatā ir gan sportistu, gan treneru ieguldītais, kā arī vecāku atbalsts. Kaspars Rinks Latvijas vārdu ir pacēlis ļoti augstā līmenī. Jāsaka gan, ka neliela rūgtuma pēcgarša ir par meiteņu divniekiem. Nelielas kļūdas, kas tika pieļautas trasē, liedza cīnieties par medaļām, bet, viennozīmīgi, meitenes no  Junioru Eiropas čempionāta atgriezīsies ar vēl lielāku motivāciju sevi pierādīt. Apsveicu visu komandu un ik katru, kurš ir ieguldījis darbu komandas attīstības ceļā!

Jau 30. decembrī visi Latvijas sportisti sapulcēsies Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē, lai mērotos spēkiem Latvijas Kausā.

2022.12.17. 1102
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK