LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas Jauniešu izlase startēs Kontinentālajā kausā Phjončhanā, Dienvidkorejā

Otrdien, 31. janvārī Latvijas Jauniešu izlase ieradās 2018. gada Ziemas olimpisko spēļu trasē Phjončhanā, Dienvidkorejā, lai aizvadītu treniņnometni pirms Kontinetālā kausa, kas norisināsies šajā nedēļas nogalē, 11. un 12. februārī.

Treniņnometne un dalība šajās sacensībās Latvijas Jauniešu izlasei ir nozīmīga, jo jau nakamajā, 2024. gadā šeit norisināsies ceturtās Jaunatnes Ziemas olimpiskās spēles.

Līdz šim visās trijās Jaunatnes Ziemas olimpiskajās spēlēs Latvijas Jauniešu izlase ir izcīnījusi vairākas medaļas: 2012. gada JZOS Latvijas komanda izcīnīja sudrabu un bronzu, 2016. gadā – zeltu, 2020. gadā – zeltu, sudrabu un divas bronzas godalgas.

Kontinentālajā kausā piedalīsies trīs jaunietes, trīs jaunieši un viena zēnu un meiteņu divvietīgā ekipāža. Latvijas valstsvienību pārstāvēs Anna Aizupe, Amanda Ogorodņikova, Edvards Marts Markitāns, Roberts Lazdāns, Arta Pole/ Agnija Bogdānova un Jānis Gruzdulis-Borovojs/Uldis Jakseboga.

Sestdien, 11. februārī uz starta dosies un par godalgām cīnīsies “Jaunieši A” meiteņu un zēnu divvietīgās ekipāžas, kā arī “Jaunieši A” zēni.

Svētdien, 12. februārī startēs “Jaunieši A” meitenes, kā arī tiks aizvadīta komandu stafete.

Sacensības būs iespējams vērot tiešraidē, tiešsaistes sociālo tīkla vietnē YouTube: (21) Continental Cup - Youth A in Pyeongchang - Day1 - YouTube

 

Sestdiena, 11. februāris

 

02.30 1. brauciens ZĒNU divvietīgās ekipāžas

         1. brauciens MEITEŅU divvietīgās ekipāžas

         2. brauciens ZĒNU divvietīgās ekipāžas

         2. brauciens MEITEŅU divvietīgās ekipāžas

07.00 1. brauciens ZĒNI

         2. brauciens ZĒNI

 

Svētdiena, 12. februāris

 

02.30 1. brauciens MEITENES

         2. brauciens MEITENES

06.00 Komandu stafete

 

2023.02.10. 726
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK