LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

J.Šics:''Esam priecīgi par 5.vietu PK 6.posmā.''

Latvijas komanda bija pilnā sastāvā – Andra Šica/ Jura Šica un Oskara Gudramoviča/Pētera Kalniņa ekipāžas.


Pirmais brauciens labāk padevās brāļiem Šiciem - 50.554 sekundes un 8.vieta. O.Gudramovičs/P.Kalniņš pirmajā braucienā uzrādīja laiku 50.844 sekundes un ierindojās 12.vietā. Sacensību līderiem  Tobias Wendl/ Tobias Arlt (T.Vendls/T. Artls) no Vācijas piekāpjoties attiecīgi par 0.599 un 0.889 sekundēm.


O.Gudramoviča/P.Kalniņa ekipāžai otrais brauciens izrādījās  neveiksmīgs, jo ekipāža nefinišēja.


A.Šics/J.Šics otro braucienu veica 50.335 sekundēs un divu braucienu summā uzrādīja laiku 1 minūte 40.889 sekundes. Sacensību uzvarētājiem Tobias Wendl/ Tobias Arlt (T.Vendls/T.Artls)  zaudējot 0.933 sekundes, brāļi PK 6.posmā ierindojās 5.vietā.


Pēc starta sazinājāmies ar Juri Šicu, kurš atzina, ka abi ar brāli esot apmierināti ar izcīnīto piekto vietu.''Šī trase ir ātra un mums tādas patīk. Svētku brīvlaikā daudz strādājām pie kamanām un tas vainagojas panākumiem. Prognozes uz priekšu nekādas negribas izteikt. Sacensības ir katru nedēļu un tās arī parādīs visu.''


Rīt uz starta līnijas stāsies vīri, starp kuriem būs arī divi Latvijas izlases dalībnieki – Kristaps Mauriņš un Inārs Kivlenieks. Sacensību sākums plkst. 10:55 pēc Latvijas laika un sacensības atklās Kristaps Mauriņš.


Pēc vīru cīņām, savu meistarību demonstrēs komandas, kas cīnīsies komandu stafetē. Šajā kaujā dosies arī Latvijas komanda.

2014.01.04. 8805
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK