LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Pasaules labākie juniori sapulcējušies Siguldā

Un tieši tādēļ Siguldā jau manāma pamatīga rosība.


Pagājušo nedēļu tika aizvadīta Starptautiskā treniņnometne, bet jau šodien sportisti uzsāk oficiālos treniņbraucienus paredzētajām sacensībām.


Siguldā ir ieradušās ne tikai kamaniņu sporta lielvalstis, bet arī jaunie censoņas no Turcijas, Čehijas, Slovākijas, pavisam kopā pulcējot vairāk kā simts dalībniekus.


Latvija šajās sacensībās piedalīsies visai kuplā pulkā - 17 sportisti.


Lielas cerības mēs gribētu likt uz mūsu spēcīgākajiem junioriem Riku Kristenu Rozīti un Ullu Zirni, kā arī jauniešiem A grupā Kendiju un Kristeru Aparjodiem.


Tāpat junioru konkurencē startēs Robers Millers, Alise Evelīna Mitkus un Paula Ābele. Bet A grupā jauniešiem, bez junioru izlases kodola, sacensībās piedalīsies arī  Gunārs Bergs, Ralfs Bērziņš un Edgars Karnītis. Savukārt A grupā jaunietēm uz starta līnijas stāsies arī Anda Upīte, Kate Keita Fārenhorste un Zelma Bite.


Divnieku konkurencē Latvijas komanda startēs ar trim ekipāžā. Junioru izlases braucējiem Kristenu Putinu/Kārli Krišu Matuzeli, kam pievienosies  Kristers Krauze/ Valters Knets, Sakovičs Ričards/Vanzovičs Ralfs un Tupe Aksels/Šlakota Kaspars.


 


Tuvāk ar sacensību programmu variet iepazīties sadaļā - Eiropas čempionāts.


 


 

2014.01.06. 8812
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK