LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Ullai Zirnei 11.vieta Pasaules čempionātā junioriem


Starp 52 juniorēm, kas šodien izgāja uz starta bija arī mūsu jaunākā XXII Ziemas Olimpisko spēļu kamaniņu braucēja Ulla Zirne, junioru izlases kodols Kendija Aparjode un Alises Evelīna Mitkus, kā arī Anda Upīte.



Labākā no mūsu meitenēm bija Ulla Zirne, kas divu braucienu summā uzrādot laiku 1 minūte 21.781 sekundes palika 11.vietā. Sacensību uzvarētājai Andrea Votter (Vötter Andrea) no Itālijas piekāpjoties par 0.601 sekundēm.



Kendija Aparjode palika 23.vietā (1 minūte 22.186 sekunde), bet vienu vietu zemāk - Alise Evelīna Mitkus (1 ninūte 22.529 sekundes). Savukārt Anda Upīte palika 39.pozīcijā.



Ulla Zirne par savu startu:’’Braucu uz Austriju ar domu par trijnieku, bet šādos laika apstākļos nav iespējams braukt. Domājot par Sočiem es nevarētu teikt, ka šajā čempionātā kaut ko daudz ieguvu.’’



Rīt paredzētas sacensības divnieku ekipāžām, kur mūsu meistarību demonstrēs Kristens Putins/Kārlis Krišs Matuzelis, kā arī komandu stafete.



Junioru izlases sportisti pārstāv šādas Latvijas pašvaldības: Kendija Aparjode (Saulkrastu novads), Ulla Zirne (Siguldas novads), Anda Upīte (Sējas nodavs), Alise Evelīna Mitkus (Rīga).


 

2014.01.31. 8617
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK