LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kivleniekam septītā vieta EČ Oberhofā

Inārs Kivlenieks svētdien Vācijas pilsētā Oberhofā notiekošajā Eiropas čempionātā kamaniņu sportā, kas vienlaikus ir arī sestais Pasaules kausa posms, izcīnīja augsto septīto vietu. Ātrāki par Kivlenieku bija tikai mājinieki vācieši un Krievijas sportisti.


Mārtiņš Rubenis šajās sacīkstēs ieņēma 14.vietu (13.vieta EČ ieskaitē), savukārt Kristaps Mauriņš ierindojās 23.vietā (20.vieta EČ ieskaitē) starp 32 konkurentiem.


Pirmās trīs vietas sacensībās Vācijas sportistiem – uzvarēja Felikss Lohs, otrajā vietā Andi Langenhans, bet trešais – Johaness Ludvigs.


Kivlenieks pirmajā braucienā ieņēma 8.vietu, Rubenis uzrādīja 17.labāko laiku, bet Mauriņš bija 27.vietā. Ātrākais pirmajā piegājienā bija Lohs, otrajā un trešajā vietā Krievijas sportisti Alberts Demčenko un Semjons Pavļičenko.


Otrajā piegājienā latvieši spēja savas pozīcijas uzlabot – Kivleniekam 8.labākais laiks, kas summā deva 7.vietu, Rubenis uzrādīja 10.rezultātu un 14.vieta summā, bet Mauriņš uzrādīja 19.laiku, kas summā ļāva pakāpties uz 23.vietu PK ieskaitē un 20.vietu EČ.


Sestdien Oberhofā sacensības aizvadīja dāmas un divnieku ekipāžas. Elīzai Tīrumai 10.vieta PK ieskaitē un 7.vieta EČ, Saiva Dambīte palika pēdējā 24.vietā, Andris Šics/Juris Šics ieņēma 11.vietu, bet Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš uzrādīja 12.labāko rezultātu.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2013.01.13. 8866
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK