LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvieši junioru EČ kamaniņu sportā sāk ar septīto vietu divniekos

Vācijas pilsētā Oberhofā piektdien noslēgusies pirmā sacensību diena Eiropas junioru čempionātā kamaniņu sportā, kas vienlaikus ir arī ceturtais Pasaules kausa posms junioriem un jauniešiem. EČ šodien septītā vieta Latvijas divniekam Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, bet jauniešu PK ieskaitē vietas labāko desmitniekā arī citiem Latvijas jaunajiem sportistiem.


Sacensības Oberhofā šajā nedēļas nogalē norisinās divās vecuma grupās un divās iekaitēs – juniori sacenšas PK un EČ ieskaitē, savukārt jaunietes un jaunieši tikai PK posma ietvaros.


Piektdien sacensības sāka jaunieši un jaunietes, starp kuriem arī vairāki Latvijas sportisti. Kendija Aparjode ieņēma 8.vietu, savukārt Alise Mitkus bija 11.vietā starp 24 dalībniecēm.


Jauniešu konkurencē Kristers Aparjods ieņēma 17.vietu starp 29 startējušajiem, Ralfs Bērziņš izcīnīja 18.vietu, savukārt Kārlis Matuzels tika diskvalificēts. Jauniešu divnieku ekipāžu konkurencē Ralfam Bērziņam ar Andi Adrejonoku 6.vieta starp deviņiem divniekiem.


Junioru ieskaitē šodien noskaidroja ātrākos divniekus PK un junioru EČ ieskaitē. Kristens Putins ar Imantu Marcinkēviču izcīnīja 7.vietu EČ un 8.vietu PK ieskaitē.


Sestdien sacensības Oberhofā turpināsies ar startiem juniorēm un junioriem, kā arī komandu stafeti.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2013.02.01. 8930
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK