LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Sezonas pirmā daļa bija svētīga ikvienā aspektā


Kāds pieturas pie teiciena - grūti mācībās, viegli kaujā, bet vēl kāds vadās pēc principa - zaudēt kaujā, bet uzvarēt karā. 


 Arī Mārtiņām Rubenim ir savs ceļš pa kuru viņš dodas, lai sasniegtu virsotnes. Šobrīd ir noiets pusceļš, lai saniegtu šīs sezonas virsotnes. Kāds tas bija, ir un būs...


''Neraugoties uz to, ka sezonas sākumā šķita, ka ar tehniku viss ir skaidrs, tomēr jāatzīst, ka pie tās ir nācies strādāt ļoti daudz. Gandrīz katrās sacensībās tika izmēģinātas dažādas nianses un kamanu regulējumi. Tas deva zināmu skaidrību kurā virzienā vēl jāpiestrādā.


Arī fiziskās sagatavotības treniņi bija ar augstu intensitāti - vairāk domājot par februāri nevis konkrēto laika periodu.


Sočiem pilnībā būšu gatavs tikai tai dienā, kad būs jāiziet uz starta līnijas. Šobrīd lidināties apcerējumos nav nekādas vajadzības. Es zinu savu mērķi, taču kā līdz tam nonākt, es ļauju parādīt katram nākamajam mirklim.


Runājot par manu personīgo sniegumu sezonas pirmajā pusē, tad tendences šobrīd rādās labas. Tikai jāsaliek kopā visi aspekti, kas vēl nepieciešami, lai rezultātu tabulā uzbrauktu līdz augšai..'', stāsta pats Mārtiņš.


Mums atliek vien novēlēk veiksmi un izdošanos, jo neviens ceļš nav nepareizs. Mums tikai jāiemācās lasīt zīmes - pareizi lasīt.

2013.12.16. 8791
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK