LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Oranžās bumbas spečuki nav šķērslis, lai.....

kamaniņu braucēji nobītos no šī sporta veida un tā sacensībām:)))


Tā kā kamaniņu sports ir ieviesis jaunu inovāciju - stafetes braucienu, tad čaļi, lai labāk tai sagatavotos, nesmādē tādu sporta veidu kā basītis. Un skat, kur tik mēs neesam. Mēs esam gan meža stafetēs un mēs esam arī Ghetto games basīša laukumos.



Piemēram, pagājušās sezonas junioru izlases līderis Riks Kristens Rozītis kopā ar Artūru Dārznieku piedalījās 2.Ghetto basket spēlēs Siguldā.



Neraugoties uz visai skarbajiem laika apstākļiem un nelielo ''veiksmi'' izlozē, kurā mūsu džeki tika ielozēti vienā grupā ar īstiem oranžās bumbas meistariem, diena bija izdevusies.



Riks Kristens Rozītis stāsta:'' Vienu cīņu gandrīz izdevās vinnēt. Bijām priekšā taču viens no pretiniekiem nokrita un pārsita degunu, līdz ar to viņu nomainīja daudz spēcīgāks spēlētājs. 1. Ghetto games posmā piedalījos ar citiem draugiem taču tad radās doma, ka 2. posmā jāstartē tieši ar kamaniņu braucējiem. Un tā radās mūsu komanda. Pavisam būs 6 posmi un noteikti mēs piedalīsimies vēl kādā. Pagaidām par augstām vietām necīnāmies. Vairāk to darām savam priekam un atpūtai. Taču iespējams mūsu prasmes augs un pacīnīsimies arī par kādu labu vietu, taču tas ir diezgan grūti, jo vismaz 80% kas piedalās ir basketbolisti, protams, tas nav šķērslis mums kamaniņu braucējiem. Uzskatu tas ir ļoti labs veids, kā aktīvi pavadīt savu brīvo laiku. Es to iesaku visiem.''


Nākamais posms mūsu mājvietā Siguldā notiks 20. jūnijā. Tiekamies!



Oranžās bumbas spečuki nav šķērslis, lai.....
Oranžās bumbas spečuki nav šķērslis, lai.....
2014.06.13. 9506
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK